.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» провела день у компанії зірок на радіо «П'ятниця»

6 вересня 2018, 17:45

Новини шоу-бізнесу з перших вуст, улюблені естрадні пісні, цікаве і веселе спілкування зі знаменитостями. І все це у прямому ефірі! Харків'янка Анастасія Свобода викупила лот «Зіркові посиденьки на радіо «П'ятниця» на сайті благодійного аукціону «Інтер - дітям». І цілий день провела у студії популярної радіостанції у компанії відомих артистів.

«Це абсолютно унікальний лот, - розповідає відома радіоведуча та продюсер «П'ятниці» Анна Свиридова. - Адже у покупця є можливість потрапити за лаштунки шоу-бізнесу. Зазвичай люди бачать лише його «обкладинку», а тут можна розважитися з улюбленими зірками у неформальній обстановці, побачити їх без гриму і дізнатися їх у простому людському спілкуванні. Потрапити на шоу «Велика п'ятниця» прагне багато людей, але такий шанс є тільки в учасників благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям».

Першими у студії радіо зустріли Настю солісти поп-групи «Авіатор». До речі, дівчина однією з перших побачила колектив у новому складі. У прямому ефірі Дмитро Тодорюк та Андрій Сторож приголомшили шанувальників новиною: вони тепер виступають дуетом. І відразу ж презентували нову пісню «Небо на двох», записану вже без Ігоря Воєвуцького.

«Ми постійно беремо участь у благодійному аукціоні «Інтер - дітям», - каже Андрій. - Кожен раз виставляємо нові оригінальні лоти, щоб максимально зацікавити прихильників. Скоро відбудеться наш караоке-батл з одним з учасників аукціону. І у нас вже є відмінна ідея для наступного лота - стежте за новинами на сайті deti.inter.ua».
 
У студії Анастасія провела весь день. Гостями «Великої п'ятниці» стали Наталя Бучинська, Rozhden, Оксана Пекун та актори «Дизель-шоу». Під час зіркових посиденьок у прямому ефірі звучали нові пісні, свіжі новини і курйозні історії з життя знаменитостей. За тостами і веселими розмовами на радіо учасницю онлайн-аукціону прийняли як стару знайому. Тепер у неї є безліч фотографій з артистами, а ще - незабутні спогади про перший в її житті прямий ефір.
 
«Це круто - потрапити в таку атмосферу і побачити стільки талановитих людей відразу, - ділиться враженнями Настя. - Все пройшло легко, невимушено, позитивно. Я навіть не відчула, хто тут зірка, хто діджей, а хто гість. Все проходило дружно і весело, як в одній великій родині. У такій атмосфері навіть не замислюєшся, що по той бік навушників - мільйони слухачів. Я вдячна благодійному аукціону «Інтер - дітям» за ці незабутні емоції. Рада була допомогти маленьким дітям».
 
На сайті deti.inter.ua ще багато унікальних лотів: сувенір з автографом Лучано Паваротті, ексклюзиви від Тома Круза і Антоніо Бандераса, лімітований вініл «Звучить» від MONATIK з автографом, унікальна марка Ліги чемпіонів з підписами легенд футболу Андрія Шевченка, Сергія Реброва та Влада Ващука ... Всі зібрані на благодійному аукціоні кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку. Приєднуйтесь! Робити добро легко. Разом ми можемо рятувати дитячі життя!
 
Як пройшов день учасниці аукціону «Інтер - дітям» на радіо «П'ятниця» - дивіться у сюжеті програми «Ранок з Інтером»: https://www.youtube.com/watch?v=q0Q3KIxXxcA

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634