.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Олександр Стоянов знову проведе благодійний спектакль «Лускунчик»

19 вересня 2018, 15:30

Зірка світового балету, прем'єр Національної опери України започаткував нову традицію: напередодні Міжнародного дня балету він другий рік поспіль буде танцювати, щоб допомогти хворим дітям. 29 вересня в 12:00 на сцені оперного театру відбудеться благодійний спектакль «Лускунчик». Всі кошти, зібрані від продажу квитків, будуть перераховані фонду «Інтер - дітям» і підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Детальніше про благодійну ініціативу Олександр Стоянов розповів у програмі «Ранок з Інтером».

«Благодійність має бути присутня у житті кожного з нас, - вважає Олександр Стоянов. - Рік тому ми вирішили зробити таку благодійну акцію доброю традицією. Діти - наше майбутнє, вони всі без винятку повинні бути щасливі і здорові. І ми, дорослі, повинні зробити для цього все можливе».

У минулому році квитки на благодійний спектакль були розкуплені блискавично, а сам «Лускунчик» пройшов з аншлагом. Було зібрано 90 тисяч гривень, які були передані фонду «Інтер - дітям» і пішли на покупку апарату інтенсивної вентиляції легень для реанімації Центру дитячої токсикології «Охматдиту». «Нас приймали дуже тепло, довго не відпускали зі сцени. І я пообіцяв зробити такий благодійний спектакль щорічним», - говорить артист.

Партію Лускунчика на сцені Національної опери України, як і в минулому році, виконає Олександр Стоянов. За словами артиста, це знаковий і доленосний у його житті спектакль, в якому він завжди виконує соло з великим задоволенням: «Це перша вистава, яку ми танцювали разом з Катериною Кухар, і з якої почалися не лише наші партнерські стосунки, а й особисті. Він поєднав наші серця на сцені, а потім і у житті».

Зараз український дует виховує двох чарівних дітей, 9-річного Тимура і 3-річну Настю. І виступає на кращих сценах світу. На рахунку іменитої пари сотні вистав, але легендарний балет «Лускунчик» для прем'єрів Національної опери назавжди залишається особливим. У минулому році у благодійному спектаклі Олександр Стоянов танцював разом з Катериною Кухар. А 29 вересня він вийде на сцену із заслуженою артисткою України, солісткою Національної опери України Юлією Кулик.

«Лускунчика» у виконанні Олександра Стоянова вже полюбили глядачі Америки, Швейцарії, Німеччини, Франції, Польщі, Китаю та багатьох інших країн світу. А для українських дітей «Лускунчик» - не просто класичний балет або красива казка про добро і зло, а й ще одна причина вірити, що чиясь непроста історія хвороби обов'язково закінчиться щасливо.

«Ми вдячні Олександру за те, що він робить, - каже головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін. - Він демонструє людям, що таке зворотна сторона таланту, - це велика відповідальність. Своїми благодійними ініціативами він ще раз доводить, що талановиті люди можуть не тільки радувати глядачів, а й разом допомагати тим, хто цього потребує».

Купити квитки на благодійний спектакль «Лускунчик» можна на сайті - https://concert.ua/ru/event/shelkunchik-29-09

Крім того, допомогти дітям можна, взявши участь в онлайн-аукціоні «Інтер - дітям». На сайті deti.inter.ua безліч унікальних лотів: сувеніри від зірок шоу-бізнесу, телебачення та спорту, професійні майстер-класи та зустрічі з відомими людьми. Всі зібрані від продажу лотів кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Приєднуйтесь! Робити добро легко. Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Ексклюзивне інтерв'ю Олександра Стоянова програмі «Ранок з Інтером»https://www.youtube.com/watch?v=is9j_GPFNYQ

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634