.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасник аукціону «Інтер - дітям» дізнався секрети бодібілдингу братів Бондарчуків

27 вересня 2018, 17:00

На цьому тижні учасник благодійного аукціону «Інтер - дітям», киянин Роман Біленко, зустрівся з ведучим програми «Cвiдок» Олександром Бондарчуком і його братом - співаком Василем. В одному зі столичних фітнес-клубів вони провели для Романа персональне тренування з бодібілдингу.
 
Олександр і Василь Бондарчуки з дитинства дружать зі спортом. Раніше вони грали у гандбольній команді, цікавилися футболом і волейболом, захоплювалися різними видами єдиноборств, а тепер успішно займаються бодібілдингом. Пару років тому Василь навіть взяв участь у європейських змаганнях з бодібілдингу і завоював третє місце. І сьогодні брати Бондарчуки завжди знаходять час для тренувань.
 
«Заняття спортом дуже важливі і потрібні кожному: у першу чергу, це здоров'я, - впевнений Олександр Бондарчук. - Ми з братом беремо участь в аукціоні «Інтер - дітям» вже не вперше. У мене самого двоє дітей, у брата - дочка, тому ми завжди намагаємося допомогти малюкам, коли представляється така можливість. І раді, що Роман також не пройшов повз чужу біду і викупив наш лот. Адже ці гроші підуть на добру справу і допоможуть хворим дітям».
 
Тренування розпочалося традиційно, з розминки. Потім брати Бондарчуки показали Роману ключові моменти кардіотренування і основні елементи кросфіта, а потім перейшли до силових вправ з гантелями і жиму зі штангою.
 
«Я регулярно відвідую тренажерний зал і басейн, але все-таки хотів отримати консультацію професіоналів, - каже Роман Біленко. - Коли дізнався, що можна викупити цей лот, ні хвилини не сумнівався. Відразу вирішив брати участь у благодійному аукціоні. Дивлячись на підтягнуті фігури братів Бондарчуків, бачу ефективність тренувань. Це найдієвіша теорія, застосувавши яку, я теж сподіваюся домогтися гарних результатів».
 
Накачане і рельєфне тіло - щоденна фізична робота. Василь Бондарчук займається бодібілдингом більше 5 років. Каже, що спорт - це його спосіб життя, а досягти реальних результатів можна лише за умови грамотно розробленої програми, правильного харчування і повноцінного сну.
 
«Правильне харчування - 80% успіху, інші 20% - робота над собою і активний спосіб життя, - стверджує співак. - Дуже важлива стабільність у заняттях. Отож, коли ти робиш перерву, потім складно назад увійти у процес».
 
Майже дві години тренування пролетіли, як одна хвилина, але подарували масу нових вражень. Роман каже, що цей день додав йому впевненості у власних силах.
 
«Це унікальний лот, - зізнається учасник аукціону. - Завтра, звичайно, на мене чекає сильна кріпатура, але це тренування буде мотивацією не зупинятися, щоб пережити наступне заняття з Бондарчуками, до якого я починаю готуватися від сьогодні. Я радий, що є такий цікавий благодійний проект, як «Інтер - дітям», і ми разом зробили добру справу. Поки є люди, які думають не тільки про себе, благодійність буде завжди».
 
Як проходило тренування - в сюжеті програми «Свідок» на НТН: https://ntn.ua/uk/products/programs/svidok/news/2018/09/25/32034
 
Відразу після тренування ведучий програми «Cвiдок» Олександр Бондарчук презентував ще один унікальний лот. Більше 10 років він захоплюється вдосконаленням навичок виживання в екстремальних умовах. І готовий ділитися своїми знаннями та вміннями з учасниками благодійного аукціону «Інтер - дітям». Майстер-клас від телеведучого «Як захистити себе під час нападу» вже можна викупити на сайті аукціону.
 
Кожен день на сайті deti.inter.ua з'являються нові ексклюзивні зіркові лоти. Серед них - тренування з боксером Денисом Берінчиком; рукавички з автографом воротаря збірної України Андрія Пятова; м'яч з автографами легенд футболу; тренування з олімпійським призером Жаном Беленюком; футболка з автографом боксера Олександра Усика і багато іншого. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку.
 
Приєднуйтесь! Робити добро легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634