.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СХОДИЛА В КІНО З УЛЮБЛЕНОЮ СПІВАЧКОЮ

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СХОДИЛА В КІНО З УЛЮБЛЕНОЮ СПІВАЧКОЮ

25 травня 2019, 18:50

"Юля дуже любить музику і живе спілкування з людьми", - каже Олександр Терещенко з Харкова, який викупив на сайті deti.inter.ua лот для коханої дружини Юлії - похід в кіно з Анною Добриднєвою.

"Тому цей лот став прекрасним подарунком для неї, особливо з огляду на те, що дружині подобається творчість Ані. Крім того, ми - постійні учасники аукціону «Інтер - дітям», і намагаємося по можливості чимось допомогти", - говорить Олександр.

Юлія - ​​власниця туристичної фірми, а також тренер в тренажерному залі, виявилася дуже легкою на підйом, тому поїздка до Києва стала для дівчини приємною прогулянкою.

З Анною Добриднєвою Юля зустрілася у столичному ТРЦ «Гулівер». Дівчата одразу знайшли спільну мову, встигнувши поспілкуватися ще до сеансу. А вже після - виглядали як давні подружки. Дівчата отримали масу вражень і від спілкування, і від фільму.

«Ми дивилися фільм «Полуничка». Він викликав у мене неоднозначні емоції, але вже точно - зачепив. Я залишилася дуже задоволена вибором Ані. А сама Аня - неймовірно світла і відкрита для спілкування людина! Я вдячна аукціону «Інтер - дітям», своєму чоловікові Саші і, звичайно, Ані Добриднєвій за цей незабутній день!» - розповіла нам Юля.

Приєднатися до благодійного аукціону «Інтер - дітям» може кожен. Адже творити добро - легко! Давайте робити це разом!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634