.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ЗАСПІВАТИ З ЗІРКОЮ: ВОКАЛЬНИЙ КАРАОКЕ-БАТТЛ ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ДУЕТ
ЗАСПІВАТИ З ЗІРКОЮ: ВОКАЛЬНИЙ КАРАОКЕ-БАТТЛ ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ДУЕТ

ЗАСПІВАТИ З ЗІРКОЮ: ВОКАЛЬНИЙ КАРАОКЕ-БАТТЛ ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ДУЕТ

28 травня 2019, 17:14

Прийти в караоке, вибрати пісню відомого артиста і тут же заспівати її разом з ним - таку унікальну можливість днями змогла реалізувати учасниця благодійного онлайн-аукціону "Інтер - дітям".

 

Харків'янка Наталія Герасименко працює в сфері торгівлі, а вільний час обожнює проводити в караоке. «Спів для мене - віддушина, а пісня «Самотня боса» звучить у кожному караоке-клубі Харкова», - каже Наталя.

Саме з виконання цієї пісні Наталія і розпочала вокальний баттл з Гайтаною - автором і виконавицею пісні, яка зробила «Самотня боса» справжнім хітом. Лот «Вокальний караоке-баттл» для благодійного аукціону «Інтер - дітям» запропонувала сама співачка.

Хвилювання Наталії щезло вже при перших акордах пісні. Ще б пак, адже в залі зібралася потужна група підтримки: донька Гайтани, дворічна Сапфір-Ніколь, і родичі Наталії, які приїхали з нею з Харкова.

Але справжнього караоке-баттла не вийшло, тому що дівчата заспівали так злагоджено, що цілком можуть претендувати на звання "дует". Наостанок Наталя і Гайтана виконали одну з найбільш чуттєвих пісень з репертуару співачки.

Гайтана поділилася своїми емоціями: «Коли я бачу, як Наташа співає, заплющуючи очі, хвилюється десь, пропускаючи через себе цю емоцію - це так круто! Таке враження, що я знаходжу нового друга. А коли фундаментом всього є добра справа - а я є фанатом аукціону «Інтер - дітям» - то що може бути прекрасніше за ці позитивні емоції?»

За словами учасниці аукціону, від караоке-баттла вона отримала незабутні враження. Адже про те, щоб співати на одній сцені з улюбленою виконавицею, раніше і мріяти не могла. «Це запам'ятається надовго! - ділиться емоціями Наталія Герасименко. - Я ще раз переконалася, що Гайтана - не просто талановита співачка, але і приємна, добра людина. У житті вона навіть краща, ніж на екрані. Напевно, у кожного є свої уявлення про зірок, але відкритість і доброта Гайтани мене вразили».

А ще Наталія розповіла, чому, почувши в ефірі про благодійний аукціон «Інтер - дітям», не роздумуючи, вирішила зробити свій внесок у добру справу. Вона добре знає, як це важко, коли близькій людині потрібна допомога. Не так давно вона втратила батька. «В Україні не було необхідної медицини, не було препаратів, і це заважало одужанню, - зі сльозами на очах розповідає дівчина. - Зрозуміти, наскільки важливою є допомога в такі моменти, може тільки людина, яка пройшла через подібне».

Всі зібрані на благодійному аукціоні кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства і гінекології.

Здійснити свою або чиюсь мрію і допомогти - просто. На нашому сайті є унікальні лоти: поїздка в "ринг-таксі" з автогонщиком-чемпіоном Ігорем Скузом, секрети краси від актриси Ольги Сумської, майстер-клас з плавання, який проведе телеведучий Андрій Данилевич. Всі зібрані кошти телеканал «Інтер», як завжди, направить на благодійність. Тому заходьте в розділ «Аукціон» і купуйте лот, який вам більше подобається. Давайте творити добро разом!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634