.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ПЕРШИЙ КРОК ДО МРІЇ: УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА МАЙСТЕР-КЛАСІ АНАСТАСІЇ ДАУГУЛЄ

ПЕРШИЙ КРОК ДО МРІЇ: УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА МАЙСТЕР-КЛАСІ АНАСТАСІЇ ДАУГУЛЄ

6 червня 2019, 09:24

Днями ще одна учасниця благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям», Анна Богомолова з Рівного, зробила важливий крок до здійснення своєї мрії - стати телеведучою. Майстер-клас «Як навчитися виступати перед публікою» для неї провела ведуча програми «Ранок з Інтером» - інтелектуалка, красуня і справжній професіонал Анастасія Даугулє.

Аня Богомолова закінчила 9 клас, в майбутньому збирається вступати до театрального вузу, а також хоче пов'язати своє життя з телебаченням. Тому мама дівчини, Оксана Гусюк, вирішила зробити доньці такий цікавий і корисний подарунок. У призначений день вся сім'я Ані - мама Оксана, тато Леонід і 4-річна сестричка Віка - приїхали на телеканал. Як виявилося, в цій сім'ї телеведучу люблять і поважають, саме з програми «Ранок з Інтером» починається кожен їхній будній день.

«В аукціоні «Інтер - дітям» приймаю участь кілька років поспіль, - розповідає Анастасія Даугулє. - Допомагати тим, хто опинився в біді, - це і обов'язок, і потреба нормальної людини. Тільки так ми як соціум, як спільнота виживаємо з людським обличчям. В якості лоту для благодійного аукціону запропонувала свій особистий майстер-клас з мистецтва публічних виступів. Цьому не навчають в школі, це проблема для всіх людей, у яких немає досвіду в медіа. До мене дуже часто звертаються за допомогою - як не боятися говорити перед аудиторією, як перемогти хвилювання і донести свою думку яскраво і чітко, як володіти голосом, мовою тіла, як дихати, куди дивитися під час телевізійного запису і виступу перед залом, зрештою - куди подіти руки, особливо якщо вони тремтять. Всередині мене є невидимий вбудований «медіамір», який відразу визначає слабкі місця людини в рамках публічних виступів. І є прості методики, як ці слабкі місця спочатку зміцнити, а потім перетворити на сильні».

Під час майстер-класу Анастасія Даугулє дала рекомендації з опрацювання дикції, манери триматися в кадрі, розвитку професійних навичок. Поговорили про дихання, головні помилки і зовнішній вигляд ведучої.

Після теоретичного блоку почалася практична робота в студії. Аня показала швидкий прогрес. Якщо спочатку дівчина трохи запиналася, помилялася в наголосах, то через кілька дублів запинок ніби й не було.

Незважаючи на те, що Аня хвилювалася перед зустріччю з відомою телеведучою, урок перевершив всі її очікування. Зізнається: з екрану телевізора все виглядає не так, як в студії. У житті все набагато масштабніше, в студії багато обладнання і світла. До того ж, світ телебачення - це неймовірна праця.

«Мені дуже сподобався майстер-клас, вважаю, що сьогодні отримала саме ті рекомендації і поради, які мені були необхідні, - впевнена Анна. - Дуже рада, що змогла взяти участь в цій акції і підтримати благодійний аукціон «Інтер - дітям». Потрібно не забувати, що всі ми люди. І допомагати один одному. Приємно, що я можу позитивно вплинути на чиєсь життя».

Приєднатися до благодійного аукціону «Інтер - дітям» може кожен. На сайті deti.inter.ua можна придбати десятки унікальних і ексклюзивних лотів від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Серед них - секрети краси від актриси Ольги Сумської, майстер-клас з плавання від телеведучого Андрія Данилевича, прогулянка на байку з актрисою Ольгою Атанасовою і багато інших. Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства і гінекології. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634