.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ДОБРА ТРАДИЦІЯ: УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР – ДІТЯМ» ДОПОМОГЛА У ЗАПИСУ ПІСНІ ГУРТУ «АВІАТОР»

12 вересня 2019, 21:09

Зовсім скоро відомий український гурт «Авіатор» презентує нову пісню. Свою руку до створення композиції доклала і одна з учасниць благодійного аукціону «Інтер - дітям». Анастасія Свобода з Харкова на сайті deti.inter.ua викупила унікальний лот - можливість попрацювати в студії звукозапису разом з музикантами.

Багато пісень цієї групи Анастасія знає напам'ять. І завдяки аукціону вже зустрічалася з Андрієм Сторожем і Дмитром Тодорюком. «Вперше я зустрічалася з багатьма зірками на радіо «П'ятниця» в програмі «Велика п'ятниця», - розповідає дівчина. - Там і познайомилася з групою «Авіатор». Тоді вони презентували нову пісню. Рік потому ми знову зустрічаємося, і знову група «Авіатор» готує нову пісню. Це вже стало доброю традицією».

Минулого разу Анастасії пощастило першою почути нову композицію улюбленої групи, а цього року вона змогла взяти безпосередню участь в створенні треку. Разом з Дмитром Тодорюком і Андрієм Сторожем дівчина займалася аранжуванням. Музиканти записали всі інструментальні партії і голоси, а Анастасія допомагала «створювати настрій».

«Думаю, людям завжди цікаво побачити залаштункове життя зірок, те, як артист готується до виходу на сцену», - каже Андрій Сторож.

Робота над аранжуванням нової пісні минула у веселій і невимушеній атмосфері. Артисти спілкувалися з учасницею аукціону не тільки про музику.

«Настя - дуже цікава людина, ерудована, - поділився враженням від зустрічі Дмитро Тодорюк. - Вона творчо підкована, з нею цікаво поговорити про кіно».

Пісня, над якою «Авіатори» працювали разом з Анастасією, увійде до нового альбому групи. Хлопці планують презентувати його цієї осені.

Для Анастасії Свободи участь у благодійному аукціоні «Інтер - дітям» вже стало доброю традицією. Дівчина переглядає нові лоти на сайті deti.inter.ua. Вона працює в дитячому продюсерському центрі, тому тепер хоче вибрати лот, який можна було б реалізувати зі своїми вихованцями.

«Аукціон «Інтер - дітям» дає можливість не просто перевести гроші на рахунок, а й знайти для себе джерело нових емоцій, нових знайомств, побачити і торкнутися зірок», - каже Анастасія.

Як минула реалізація лоту гурту «Авіатор», дивіться у сюжеті «Ранку з Інтером».

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634