.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА НЕЗВИЧАЙНІЙ ЕКСКУРСІЇ І ПОБАЧЕННІ З КУМИРОМ

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА НЕЗВИЧАЙНІЙ ЕКСКУРСІЇ І ПОБАЧЕННІ З КУМИРОМ

28 жовтня 2019, 10:59

Провести день з відомим виконавцем, поспілкуватися з зіркою і побувати на незвичайній екскурсії по Києву - таку унікальну можливість отримала Анастасія Свобода з Харкова завдяки участі в благодійному аукціоні «Інтер - дітям». На нашому сайті дівчина викупила лот «Екскурсія по Києву з Ігорем Воєвуцьким». Це не перший зоряний лот, який Настя придбала на аукціоні. Вона вже побувала на зіркових посиденьках на радіо «П'ятниця», а також взяла участь у записі нового треку AVIATOR, де змогла попрацювати з артистами Андрієм Сторожем і Дмитром Тодорюком. Тепер Настя познайомилася ще і з колишнім солістом улюбленої групи - Ігорем Воєвуцьким.

 

«Мені подобається спілкуватися з цікавими людьми, які багато чого досягли в житті, - каже учасниця аукціону. - У Ігоря Воєвуцького неоднозначний творчий шлях. Викупила його лот, тому що мені цікаво було з ним поспілкуватися. Плюс чудовий бонус для мене - екскурсія по Києву. І, звичайно, найголовніше - це допомога дітям».

Ігор Воєвуцький особисто зустрів Анастасію, посадив у власний автомобіль і вирушив показувати свої улюблені місця в столиці. Вони помилувалися барвистими видами Києва з оглядового майданчика біля арки Дружби Народів, оглянули новий пішохідно-велосипедний міст, прогулялися Подолом, подивилися картини українських художників на Андріївському узвозі.

«Наша екскурсія більше була схожа на знайомство і романтичне побачення, - зізнається Ігор. - Анастасія не вперше в Києві, знає багато місць і сама багато чого може про них розповісти. Ми багато розмовляли і пили смачну каву. Так що я теж чудово провів час. Радий знайомству з глибокою, романтичною, красивою людиною. Загалом, вийшло два в одному - піша екскурсія і романтичне побачення».

В учасниці аукціону «Інтер - дітям» також залишилися найприємніші враження про прогулянку з артистом. Вони знайшли багато спільних тем. Анастасія теж творча особистість, вона директор дитячого продюсерського центру в Харкові. Крім того, їхні діти приблизно одного віку. «Ігор - легкий, позитивний, з ним дуже цікаво спілкуватися, - ділиться враженнями дівчина. - Ми говорили про творчість, про самореалізацію, про виховання дітей, про життя. Торкнулися багатьох філософських тем. Зустріч вийшла не тільки цікавою, але і душевною».

Більше того, знайомство переросло в справжню дружбу. І Ігор з Настею домовилися зустрітися ще раз, коли дівчина знову приїде до Києва.

Відомий український співак Ігор Воєвуцький вже не вперше бере участь в благодійному аукціоні «Інтер - дітям». Артист закликає кожного робити добро: «Благодійність має бути присутня в житті кожної людини. Публічним людям легше привернути увагу до якоїсь проблеми, тому я закликаю кожного артиста брати участь в благодійному аукціоні!»

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634