.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

БОКСЕР ДЕНИС БЕРІНЧИК ПРОВІВ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ТРЕНУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ»

6 листопада 2019, 16:35

Познайомитися і потренуватися зі своїм кумиром - таку можливість отримав учасник нашого аукціону Андрій Бабков з Кропивницького. Він - великий шанувальник боксу, тому придбав ексклюзивний лот - індивідуальне тренування з одним з найкращих боксерів України Денисом Берінчиком.

«Для мене величезна честь познайомитися з Денисом, побачити його в тренувальному процесі, - розповідає Андрій Бабков. - Але головне, що при цьому ми допомагаємо дітям. Дякую Богові за наданий шанс. Цей день я запам'ятаю назавжди».

Учасник аукціону зізнався, що перед тренуванням майже всю ніч не спав: хвилювався про майбутню зустріч з кумиром. Почалося зіркове тренування, як і годиться, з розминки. Добре розігрівшись, Андрій почав вивчати різні ударні комбінації, проводити так званий «бій з тінню». Берінчик уважно спостерігав за своїм підопічним, багато підказував і показував, як правильно виконувати ті чи інші вправи. Боксер не приховує, що вже замислюється і про тренерську кар'єру: «Коли моя професійна кар'єра боксера закінчиться, я, звичайно ж, викладатиму бокс».

Під кінець тренування Денис і Андрій вийшли на ринг, щоб відпрацювати вивчені комбінації. Учасник аукціону каже, що з таким тренером і в справжньому бою було б не страшно: «Адреналін зашкалює через те, що Денис поруч. Він підказує, дає поради. З таким профі поруч, з такою моральною підтримкою я готовий виходити на ринг».

Зірковий тренер також похвалив підопічного: «Андрій швидко вчиться, горить тренувальним процесом, видно, що йому це дуже подобається».

На нашому сайті - ще безліч ексклюзивних лотів від відомих артистів, телеведучих і спортсменів. Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі допомоги дітям. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634