.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА ЗЙОМКАХ КЛІПУ ГУРТУ OPEN KIDS

12 грудня 2019, 16:01

Познайомитися з солістками популярного молодіжного гурту Open Kids і побувати на зйомках їхнього нового кліпу - таку унікальну можливість отримала 11-річна киянка Вікторія Мацкова завдяки участі в благодійному аукціоні «Інтер - дітям».

Відео групи Open Kids на пісню «Круче всех» зібрало в інтернеті вже майже 300 мільйонів переглядів! Солістки колективу виросли на очах у всієї країни і тепер співають про нерозділене кохання в новій пісні «Екс-бойфренди», зйомки кліпу на яку відбулися нещодавно в Києві.

Юні артистки підкреслюють: їхня нова композиція - не черговий танцювальний трек, а повчальна історія для прихильниць, які переживають перші невдачі в особистому житті. «Ми хотіли, щоб дівчатка слухали цю пісню, вірили в себе і розуміли: не завжди потрібно звертати увагу на думку оточуючих».

Зйомки кліпу «Екс-бойфренди» почалися на світанку і тривали до глибокої ночі. За задумом режисера, в новому відео буде кілька локацій, солістки Open Kids постійно змінюватимуть свої образи. За всім цим творчим процесом змогла поспостерігати і учасниця аукціону «Інтер - дітям». Вікторія Мацкова на власні очі побачила, як дубль за дублем невтомно працюють солістки її улюбленої групи. А ще - змогла особисто познайомитися і поспілкуватися з кумирами.

«Гурт Open Kids мене дуже надихає, вони такі класні! - зізналася 11-річна Вікторія. - У житті вони більш природні і дуже позитивні. Було цікаво побувати на зйомках їхнього кліпу. Мені все дуже сподобалось».

Лот від популярного гурту на нашому сайті для дівчинки купила мама Ірина Мавродієва. Жінка зізнається, що вирішила придбати лот не тільки, щоб порадувати доньку, яка є фанаткою Open Kids: «Тут ще зіграло роль, що це благодійна акція. Благодійність - важлива сфера життя, нею має займатися кожен, а тим більше - якщо це можна поєднати з якимось задоволенням для дитини».

Гурт Open Kids - постійні учасники благодійного аукціону «Інтер - дітям». На нашому сайті є ще два лоти від колективу: коробочка «ОК Box» з сюрпризами і настінний календар на 2020 рік з автографами вокалісток.

 

Як минули зйомки кліпу гурту Open Kids, дивіться в сюжеті «Ранку з Інтером».

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634