.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

«ОДНА ГРИВНЯ ВІД КОЖНОГО З НАС - ЦЕ БАГАТО»: «ІНТЕР» ЗАПУСКАЄ НОВУ БЛАГОДІЙНУ ІНІЦІАТИВУ

19 грудня 2019, 16:18

Наш благодійний онлайн-аукціон не зупиняється ні на хвилину. До Дня святого Миколая стартувала нова благодійна ініціатива «Інтера» - «Одна гривня від кожного з нас - це багато. Разом ми можемо рятувати дитячі життя». Вона допоможе небайдужим людям не забувати про добрі справи, займатися благодійністю на постійній основі, роблячи невеликі регулярні внески до фонду «Інтер - дітям», який вже шостий рік поспіль збирає гроші на придбання життєво важливого обладнання для дитячих лікарень. Вчора в ток-шоу «Стосується кожного» було оголошено нову мету благодійного аукціону - збір коштів на придбання сучасної системи MultiFiltrate, яку також називають штучною ниркою, для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «ОХМАТДИТу». Просто тут, на нашому сайті, Ви можете приєднатися до справи порятунку дитячих життів.

18 грудня в ефірі соціального ток-шоу «Стосується кожного» ведучий програми Андрій Данилевич оголосив про старт нової ініціативи благодійного фонду «Інтер - дітям». Суть акції дуже проста: кожен бажаючий може зайти на сайт і оформити невеликі постійні благодійні внески, щодня перераховуючи на користь фонду 1, 2, 5, 10 або 20 гривень. Платіж буде зніматися один раз на місяць. Ці внески дозволять робити добрі справи на постійній основі і допоможуть придбати сучасну систему «штучна нирка» для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «ОХМАТДИТу».

«Щоразу телеканал «Інтер» намагається виходити за рамки ефіру своїми акціями, щоб привернути увагу людей до проблем, які можна вирішити, лише об'єднавши зусилля, - каже головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін. - Глядачі з радістю беруть участь у всіх благодійних акціях «Інтера». Потрібно лише надати людям простий і практичний інструмент, який дозволить їм бути благодійниками. Нова ініціатива «Інтера» дає можливість перераховувати на користь фонду невеликий внесок, від 1 гривні на день. У власному бюджеті ця гривня майже непомітна, але саме вона може стати вирішальною у зборі коштів на лікування дітей або придбання життєво необхідного обладнання. Ми віримо, що ця ініціатива стане постійною і дозволить швидше досягати цілей аукціону «Інтер - дітям». Кожна гривня піде на порятунок дитячих життів. Тому ми ініціювали цю акцію і закликаємо всіх взяти у ній участь. Допомагати - це просто!»

Першим до нової благодійної ініціативи приєднався Андрій Данилевич. Ведучий телеканалу «Інтер» оформив передплату прямо під час ефіру програми «Стосується кожного». А ще - записав відеозвернення для колег і глядачів: «Уже шостий рік поспіль ми разом збираємо гроші на медичне обладнання для дитячих лікарень. Завдяки глядачам «Інтера», друзям, партнерам і співробітникам телеканалу, а також всім небайдужим людям вже врятовано тисячі дитячих життів. Тепер кожен може зайти на сайт deti.inter.ua і обрати внесок, який готовий перерахувати до фонду «Інтер - дітям». Я вже підписався і вас запрошую. Одна гривня - це дійсно багато. Разом ми можемо рятувати дитячі життя».

А в телемарафоні до Дня святого Миколая до ініціативи «Одна гривня від кожного з нас - це багато. Разом ми можемо рятувати дитячі життя» приєдналися ведучі Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. Акцію вже підтримали зірки: народні артисти України Володимир Гришко та Ольга Сумська, співачки Каріна Плай та Ірина Федишин, щоумен Коля Серга, дует ANNA MARIA, боксер Денис Берінчик, а також ведучі телеканалу «Інтер» - Олександр Лук'яненко, Ірина Юсупова, Андрій Дромов і Дмитро Чистяков.

«Вдячний« Інтеру »і колегам за те, що вони роблять, - сказав Володимир Гришко. - Я б назвав «Інтер» каналом добра і надії. Приєднуйтесь до цієї акції і розповідайте про неї іншим людям, щоб якомога більше людей взяли участь в цій святій справі».

Будь-який бажаючий може зробити те ж саме: підписатися на благодійну ініціативу на нашому сайті, розповісти про акцію своїм друзям і близьким, записавши ролик із закликом приєднатися до доброї справи і виклавши його в соцмережах. Робити добро легко! Пожертвуйте всього одну гривню на день. Одна гривня від кожного з нас - це багато. Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634