.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СХОДИВ У КІНО З УЛЮБЛЕНОЮ СПІВАЧКОЮ

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СХОДИВ У КІНО З УЛЮБЛЕНОЮ СПІВАЧКОЮ

25 грудня 2019, 11:25

Познайомитися з відомою співачкою Анною Добриднєвою і сходити з нею на кінопрем'єру пощастило Віталію Негрію з Дніпра - завдяки участі в нашому благодійному аукціоні.

Віталій працює лікарем швидкої допомоги, захоплюється плаванням, футболом, любить кіно, і йому дуже подобається творчість Анни Добриднєвої. Тому, дізнавшись про благодійний лот від зірки – похід у кіно зі співачкою, він, не роздумуючи, викупив його на нашому сайті. І заради зустрічі з артисткою вперше приїхав до Києва.

«На сайті благодійного аукціону багато цікавих пропозицій, але лот від Анни - особливий, - каже чоловік. - Він дає можливість зустрітися зі співачкою, поспілкуватися, обмінятися емоціями. Це цінніше, ніж отримати якийсь сувенір з автографом від зірки. Такі зустрічі надихають. Цей день назавжди залишиться в моїй пам'яті. Анна підкорила мене своєю щирістю, відкритістю. Ми з нею розмовляли на різні теми. Я розповів їй про себе, поділився враженнями про Київ. Було цікаво почути думку Анни про місто. Вона розповіла про свої емоції, коли приїхала до столиці вперше».

Анна Добриднєва - постійна учасниця аукціону «Інтер - дітям». Це вже другий такий лот від співачки. У травні артистка вже ходила в кіно зі своєю шанувальницею з Харкова. Цього разу Анна запросила Віталія не просто в кіно, а на світський захід - вечірку з нагоди допрем'єрного показу фільму «Джуманджі».

«Віталій вперше в Києві - і відразу потрапив на гучний показ. Рада, що я трохи посприяла його першому яскравому враженню про столицю України. Мені було так приємно бачити його захват! - розповідає артистка. - Шампанське, селебріті, фотографи, суші, всі принади світської тусовки. Ми дивилися фільм у vip-залі. Віталій був вражений! Ми багато спілкувалися. Він дуже відкритий, легкий і щирий. Мені дуже сподобалася зустріч. Я закликаю всіх колег виставляти свої лоти на благодійний аукціон і таким чином допомагати дітям. Це того варте!"

На нашому сайті можна знайти безліч ексклюзивних лотів від інших зірок: відомих артистів, телеведучих і спортсменів. Купуючи один з лотів, Ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі зібрані на благодійному аукціоні кошти підуть на купівлю сучасної системи MultiFiltrate для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «ОХМАТДИТу». Це обладнання ще називають штучною ниркою. Воно допомагає дітям з гострими отруєннями та інфекціями пережити найбільш критичний період, коли нирки не справляються з виведенням токсинів. Крім того, апарат дозволить робити гемодіаліз дітям з малою вагою, серцевою недостатністю і нестабільними показниками кров'яного тиску. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634