.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПРОВІВ ФОТОСЕСІЮ НА ВИСОТІ 141 МЕТР

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПРОВІВ ФОТОСЕСІЮ НА ВИСОТІ 141 МЕТР

7 листопада 2020, 11:52

Мрієте про незабутню і незвичайну фотосесію на висоті понад 140 метрів? Здійснити мрію допоможе наш благодійний аукціон. У цьому днями переконався його постійний учасник - киянин Єгор Лактіонов. Він став власником дивовижного лоту - «Фотосесія на даху ТЦ Gulliver».

Єгор вчиться в столичному університеті ім. Шевченка, захоплюється спортом. А ще - велику увагу хлопець приділяє благодійності. Саме тому він не раз ставав власником різних лотів на сайті аукціону «Інтер - дітям». Цього разу він зробив подарунок не тільки для себе, але і здивував кохану дівчину - Анастасію. Фотосесія на даху однієї з найвищих будівель Києва стала фантастичним досвідом для пари. Від виду, що відкрився перед ними, перехоплює подих, говорить Єгор. Та ще з погодою пощастило - природа подарувала учасникам фотосесії по-справжньому сонячний і теплий осінній день.

Фотосесію проводив професійний фотограф Сергій Рижков. Результат перевершив всі очікування, зізнався Єгор. Новий досвід, незабутні враження, професійні фотографії, а головне - участь у важливій справі допомоги дітям - все це отримали Єгор і Анастасія. На нашому сайті кожен може стати власником лотів: «Незабутня фотосесія на даху Gulliver» і «Екскурсія на дах однієї з найвищих будівель столиці - Gulliver - і фото на пам'ять».

Пам'ятайте: купуючи один з цих або десятків інших лотів, ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі зібрані на благодійному аукціоні кошти підуть на купівлю нового апарату для гемодіалізу в Центр дитячої токсикології «ОХМАТДИТ». Обирайте лот прямо зараз і переконайтеся, що творити добро - легко!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634