.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ ПРОВІВ ЕКСКУРСІЮ ЗА ЛАШТУНКАМИ ТЕАТРУ ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ»

ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ ПРОВІВ ЕКСКУРСІЮ ЗА ЛАШТУНКАМИ ТЕАТРУ ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ»

15 лютого 2021, 16:37

Екскурсія від Народного артиста України Володимира Горянського, а також запрошення від нього на виставу в Театр драми і комедії на Лівому березі - володарем такого лота став давній учасник нашого аукціону Станіслав Шепель.

Станіслав - завзятий театрал, а дві його доньки навчаються в Академії мистецтв. Природно, побачивши унікальний лот від Володимира Горянського, Станіслав відразу ж викупив його, а в театр взяв з собою і дівчат. Емоції після зустрічі з артистом у сім'ї Шепель важко описати. «Знайомство з Народним артистом України Володимиром Горянським справило незабутнє враження. Володимир Вікторович особисто провів для нас екскурсію за лаштунками театру, а також запросив на свій спектакль «Майн Кампф». Так що ми насолодилися не лише прекрасним знайомством, але і чудовою грою Володимира Горянського», - розповів Станіслав. «Ми дуже щасливі і вдячні Володимиру Вікторовичу за подароване свято, а каналу «Інтер» - за можливість взяти участь в благодійному аукціоні. Заняття доброчинністю має бути нормою для кожної людини, - вважає Станіслав. - Допомогти, підтримати ближнього - це найважливіші якості, яким навчили мене батьки, а тепер і я вчу своїх дітей».

Отримати нові позитивні емоції і при цьому зробити велику і важливу справу - просто! Беріть участь в нашому благодійному онлайн-аукціоні. На нашому сайті можна знайти безліч ексклюзивних лотів від відомих спортсменів, артистів і телеведучих. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634