.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ «ІНТЕР – ДІТЯМ» ОТРИМАЛА КОНСУЛЬТАЦІЮ ПСИХОЛОГА ОЛЕНИ РИХАЛЬСЬКОЇ

УЧАСНИЦЯ «ІНТЕР – ДІТЯМ» ОТРИМАЛА КОНСУЛЬТАЦІЮ ПСИХОЛОГА ОЛЕНИ РИХАЛЬСЬКОЇ

4 квітня 2021, 16:31

Днями учасниця нашого аукціону Ірина Резник реалізувала свою давню мрію: отримала онлайн-консультацію Олени Рихальської – провідного психолога України з 26-річним стажем, кандидата психологічних наук, сімейного та особистісного психотерапевта, що входить до списків найуспішніших українців та впливових жінок.

Після спілкування з Оленою Ірина поділилася емоціями, що її переповнювали: «Спасибі велике за таку можливість, я залишилася не те що задоволена, а просто в захваті! Отримала дуже цінні поради і моя проблема, про яку я власне й хотіла поговорити, вирішилася завдяки такому висококласному фахівцю! Хочеться відзначити, що Олена Геральдівна дуже відповідальна та пунктуальна, і навіть до консультації у Скайпі підійшла з усією відповідальністю! Незважаючи на те, що я готувалася до зустрічі з «зірковим» психологом, спілкуватися було дуже легко і просто, вона змогла одразу привернути до себе, і я почувала себе впевнено та комфортно!

Чудовий аукціон, чудовий лот! Усім, хто хотів би отримати консультацію талановитого психолога, раджу брати участь в аукціоні та обирати цей лот! При цьому просто чудово, що це допоможе не тільки мені, а ще оплата лота піде на такі добрі цілі!»

Крім того, в подарунок від Олени Рихальської Ірина отримала її книгу.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634