.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ОЛЬГА СУМСЬКА ПРОДЕМОНСТРУВАЛА, ЯК ВИГЛЯДЕТИМЕ ПОЇЗДКА У VIP-АВТО ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ

ОЛЬГА СУМСЬКА ПРОДЕМОНСТРУВАЛА, ЯК ВИГЛЯДЕТИМЕ ПОЇЗДКА У VIP-АВТО ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ

17 грудня 2021, 16:28

Легенда українського кіно Ольга Сумська завжди підтримує благодійні ініціативи «Інтера». Її лоти – одні з найпопулярніших на нашому сайті.

Один з нових лотів від актриси – по-справжньому VIP-формату. Тільки уявіть: ви вдвох із Ольгою Сумською проїжджаєте вулицями Києва у найдорожчому автомобілі у світі – Mercedes-Maybach! Ви матимете можливість поспілкуватися, а можливо – і отримати персональний урок акторської майстерності від Ольги Сумської.

Розкішний автомобіль преміум-класу для реалізації лоту надала компанія «Еліт Таксі». Крім того, компанія підтримує шляхетну мету нашого аукціону та з радістю перерахувала 20 тисяч гривень для купівлі обладнання, яке рятуватиме дитячі життя.

Журналістці Анастасії Пелешок вдалося побувати на місці щасливчика, який стане власником цього лоту. Разом з Ольгою Сумською вони проїхалися улюбленим районом актриси, вдосталь поспілкувалися і отримали величезне задоволення від комфортної поїздки.

Перейдіть на сторінку аукціону, зробіть свою ставку і неймовірний лот може стати вашим! Незабутні емоції на згадку про подорож гарантовані. Давайте разом рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634