.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

СЮРПРИЗ ВІД ЧЕМПІОНА: ЖАН БЕЛЕНЮК ПРОВІВ ТРЕНУВАННЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

СЮРПРИЗ ВІД ЧЕМПІОНА: ЖАН БЕЛЕНЮК ПРОВІВ ТРЕНУВАННЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

29 грудня 2021, 10:23

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби нещодавно відвідав Черкаську область, щоб покласти квіти до пам’ятника Івану Піддубному, 150 років від дня народження якого виповнилося цього року. А ще на батьківщині Піддубного Жан Беленюк відвідав секцію греко-римської боротьби та провів тренування для майбутніх чемпіонів!

Знімальна група «Інтера» відвідала село Чорнобай на Черкащині під приводом зняти сюжет про те, як тут працює секція греко-римської боротьби. Але справжня мета візиту стала величезним сюрпризом для юних спортсменів: раптом тренер оголосив, що тренування проводитиме не він. І тоді приголомшені хлопчаки побачили перед собою нового «тренера» - дворазового чемпіона світу, триразового чемпіона Європи, срібного призера Олімпіади-2016 і золотого – Олімпіади-2021 Жана Беленюка! А лише за хвилину до цього всі юні спортсмени як один називали його ім’я, відповідаючи на запитання про те, хто є для них авторитетом.

Обов’язковий початок кожного тренування – розминка. Хлопчаки уважно стежать за рухами Жана, повторюють їх, викладаючись не на 100, а на 200 відсотків! Жан вразив присутніх своєю силою та міццю, щоправда, прийоми відпрацьовував… на тренері.

А щоб майбутні спортсмени остаточно зрозуміли, для чого вони відвідують тренування та важко працюють, Жан показав їм ту саму олімпійську золоту медаль, яку цього року завоював у Токіо.

«Я вважаю, що кожна людина має соціальну місію – мотивувати дітей, – каже Жан. – Щоб у майбутньому вони йшли до своєї мети. Я памятаю, наскільки важливим для мене в дитинстві було побачити когось зі своїх кумирів. Це суттєвий мотиваційний фактор, який дає поштовх до майбутнього».

Насамкінець Жан Беленюк роздав автографи юним спортсменам. Упевнені: це тренування з чемпіоном надихне майбутніх спортсменів працювати ще наполегливіше.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634