.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА ЗЙОМКАХ НОВОГО КЛІПУ ГАЙТАНИ

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА ЗЙОМКАХ НОВОГО КЛІПУ ГАЙТАНИ

28 вересня 2019, 12:20

Після тривалої творчої відпустки відома співачка Гайтана зняла запальний кліп на свою нову пісню українською мовою. На зйомках відео побувала і учасниця благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». 13-річна Юліана Колесникова з Харкова викупила на нашому сайті лот від артистки і отримала унікальну можливість побачити знімальний процес і особисто познайомитися з зіркою.

«Ми зробили пісню, дуже енергійну, під яку хочеться танцювати, - розповідає Гайтана. - Я вже так давно не танцювала, мені здається, що всі мої бажання піти на дискотеку втілилися у цій пісні».

Новий твір називається «Танці з зірками». Продюсер і чоловік Гайтани, Олександр Ессамі, зізнається: раніше ніколи не знімав кліпів, але заради дружини довелося навчитися цьому. Сюжет виник, як тільки він почув перші акорди композиції. «У кліпі ми маємо на увазі зірки на небі, під яким ми всі ходимо. Ці зірки надихають нас на такі неймовірні речі, що складно описати словами».

У новому відео Гайтана у відвертому вбранні танцює афро-денс. Зйомки тривали не одну годину, дубль за дублем співачка відточувала рухи в колі танцівників. І весь цей час за процесом спостерігала прихильниця Гайтани - Юліана Колесникова. Заради гості співачка на якийсь час припинила зйомку, щоб поспілкуватися і сфотографуватися з нею.

«Я дуже люблю пісні Гайтани! Вони такі енергійні, - зізнається дівчина. - Особливо мені подобається «Україно! Будьмо!» - я часто виступала під неї на конкурсах. Мені завжди було дуже цікаво побачити, як артисти знімають кліпи, що відбувається за лаштунками. Коли бачиш, скільки людей в цьому бере участь, розумієш, яка це колосальна праця. Незабутні емоції, коли бачиш зірок наживо. Мене дуже вразило, що Гайтана - така відкрита і сонячна людина».

13-річна Юліана і її сім’я - постійні учасники благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Можливість побувати на зйомках кліпу Гайтани дівчині подарували батьки, придбавши цей лот на нашому сайті.

До речі, Гайтана виставила на благодійний аукціон ще два нових лоти: вокальний караоке-баттл і майстер-клас з плетіння афрокосичок. А також шанувальники можуть придбати унікальний подарунок від артистки - святкове вбрання для мами і доньки.

Пам’ятайте: купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства і гінекології. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634