.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Кухня бравого солдата Швейка

Кухня бравого солдата Швейка

11 травня 2018, 16:50

Учасники благодійного аукціону «Інтер - дітям» побували на зйомках програми «Готуємо разом», в якій телеведучий Андрій Доманський і шеф-кухар Андрій Дром готували страви чеської кухні.

Коли Денис Жуков з Харкова подарував своїй дружині на день народження цей лот, Настя була в захваті. Ідея побувати на зйомках і особисто познайомитися з провідними виявилася найкращим з усіх можливих варіантів подарунка.  

«Ми беремо участь в онлайн-аукціоні «Інтер - дітям»вдруге, - розповідає Денис. - Перший лот - футбольний м'яч з автографами знаменитих футболістів «Динамо» - придбали з дружиною на сайті deti.inter.ua в минулому році. Тепер м'яч красується у нас вдома на найпочеснішому місці. Цього року довго не могли визначитися. Хотілося поєднати приємне з корисним. Я знав, що дружина любить дивитися програму «Готуємо разом» і зупинив свій вибір на цьому лоті. Як же Настя зраділа! »

На знімальний майданчик «Готуємо разом» молоде подружжя приїхали удвох. І відразу ж опинились у вирі знімального процесу, захоплюючій інформації та одеського гумору!

«Ми будемо сьогодні кого-то или что-то топити, - почав з жарту Андрій Доманський. - В меню програми «Утопенци» (мариновані шпикачки) - улюблена закуска чехів до пива, яка за популярністю не поступається знаменитому напою. І традиційне святкове блюдо «свічкова», до якого Адрій Дром вирішив подати картопляні кнедлики. До речі, історики від літератури стверджують, що найперший варіант «Пригод бравого солдата Швейка» містив всього-на-всього один рецепт - кнедлики з картоплі. Але все читали і плакали від сміху».

Згідно безсмертному твору безжурний Йозеф Швейк, як істинний чех, любив смачно і ситно поїсти. І особливу пристрасть він відчував до кнедликам. А його творець, Ярослав Гашек, умів дуже «апетитно» описати страви чеської кухні.  

У студії програми «Готуємо разом» Денис і Настя не тільки побачили всі тонкощі приготування найпопулярніших чеських страв, а й змогли спробувати їх. А ще - зарядитися гарним настроєм від веселих ведучих.

«Мені давно хотілося приїхати познайомитися з ведучими програми« Готуємо разом », але все ж, в першу чергу, хотілося допомогти дітям, -говорить Настя Жукова. - Сьогодні ми з чоловіком отримали масу приємних емоцій. Дізналися секрети телевізійного закулісся і рецепти нових страв. Особливо сподобався гумор ведучих - у нас з чоловіком навіть вилиці болять від сміху. Виявляється, за кадром залишається все найцікавіше. Також я раніше не знала, що знімальний процес настільки складний. Коли ти дивишся програму по телевізору, всі швидко, просто і зрозуміло. Насправді це не так. Завдяки унікальній можливості ми по-іншому поглянули на світ телебачення».

Програма «Готуємо разом», присвячена чеської кухні, - в ефірі «Інтера» у неділю, 13 травня, о 9:00.  

На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів для любителів спорту. Один з них - участь в унікальному матчі «Легенди футболу», який відбудеться 20 травня в Києві з ініціативи відомого українського футболіста Владислава Ващука і за підтримки телеканалу «Інтер».

Вперше на одному полі зійдуться найвідоміші гравці в історії українського футболу, відомі телеведучі і звичайні телеглядачі.

У матчі вже підтвердили свою участь Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, В'ячеслав Шевчук, Едуард Цихмейструк, Віталій Рева, Володимир Єзерський. Також на поле вийде команда телеканалу «Інтер», яку представлятимуть телеведучі Андрій Данилевич, Роман Кадемін. Ведучий матчу - Андрій Доманський.

Взяти участь в унікальному поєдинку і зіграти в складі зіркових команд, а також побачити цей матч з трибун може будь-хто!

Для цього досить зайти на сайт deti.inter.ua і викупити відповідний лот:

· «Участь в матчі з« Легендами футболу»

· «VIP-квиток на матч з« Легендами футболу» і можливість поспілкуватися із зірковими гравцями після матчу»

· «Квиток на матч і ексклюзивна футболка з автографами« Легенд футболу»

· «Квиток на матч з« Легендами футболу»

Мета матчу - допомогти благодійному фонду «Інтер - дітям» зібрати кошти на покупку двох пневмотонометрія для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Приєднуйтесь, робити добро легко! Нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634