.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Добра справа до ювілею: хореограф Олександр Лещенко провів майстер-клас для учасниці благодійного аукціону «Інтер - дітям»

2 квітня 2019, 16:32

27 березня відомий хореограф Олександр Лещенко з розмахом відзначив тридцятиріччя, влаштувавши гучний шоу-вечір у стилі кабаре: замість офіціантів - акробати на роликах, серед глядачів - зірки, а на сцені - піруети від кращих танцюристів України. Одні у свій день народження люблять отримувати подарунки, інші - дарувати. Ось і Олександр напередодні ювілею знайшов час і подарував індивідуальний урок сучасного танцю учасниці благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям».

Про віртуозні танцювальні здібності Олександра Лещенка глядачі телеканалу «Інтер» дізналися у 2011 році. Він очолював команду Кіровограда у першому сезоні наймасштабнішого танцювального шоу України - «Майдан's». Тоді саме його команда здобула перемогу у проекті. Крім того, Олександр - учасник і режисер різних телевізійних танцювальних шоу. А ще він вже багато років керує власною студією танцю.

Благодійний лот - індивідуальне заняття з сучасного танцю з Олександром Лещенко - для 10-річної Віри Нікітіної з Києва викупили батьки. Дівчинка вже півтора року займається хореографією. І майстер-клас від відомого хореографа для неї - прекрасна можливість поліпшити свої вміння і остаточно визначитися з танцювальним напрямком.

«Це не перший лот, який ми купуємо на благодійному аукціоні «Інтер - дітям». А цей майстер-клас нас зацікавив, тому що Віра займається танцями, - розповідає мама дівчинки, Оксана Нікітіна. - Хореографа Сашу Лещенко ми добре знаємо по проектам, в яких він брав участь, не раз бачили його по телевізору, тому було цікаво доторкнутися до його професіоналізму».

Майстер-клас зірковий тренер почав з короткої розминки. Помітивши невелике збентеження дитини, Олександр на ходу придумав вправу, яка допомогла Вірі відчути себе більш розкуто.

За вивченням нових рухів і комбінацій година заняття пролетіла непомітно. Танцклас учениця покидала трохи втомленою, але задоволеною. «Мені сподобалося, як вчить Олександр, - ділиться враженнями дівчина. - Хотілося б ще раз прийти до нього на майстер-клас».

Натхнений заняттям з Вірою, Олександр Лещенко пообіцяв ще раз провести майстер-клас для учасників благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Цей лот від хореографа і безліч інших ексклюзивних сувенірів і унікальних пропозицій від відомих спортсменів, артистів і телеведучих можна знайти на сайті deti.inter.ua. Серед них - урок вокальної і сценічної майстерності від дуету Anna-Maria; присутність на зйомках нового кліпу Open Kids; екскурсія у творчу майстерню і подарунок від Надії Мейхер; запрошення на виставу і екскурсія за лаштунки від Станіслава Боклана; сувенір від народної артистки України Ірини Білик. Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку в дитячому відділенні Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Як пройшов майстер-клас хореографа Олександра Лещенка, дивіться в сюжеті «Ранку з Інтером»

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634