.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» НА ДЕНЬ СТАЛА АКТРИСОЮ

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» НА ДЕНЬ СТАЛА АКТРИСОЮ

21 лютого 2020, 17:37

Найкращий подарунок - емоції! У цьому змогла переконатися Наталія Шаповалова з Києва. Вона не просто побувала на зйомках улюбленого детективного циклу «Речдок», а й зіграла невелику роль. Все це стало можливим завдяки лоту нашого благодійного аукціону, який для Наталії викупив її чоловік.

Наталія Шаповалова дивиться детективний цикл «Речдок» буквально з першого випуску і давно мріяла побувати на зйомках проекту. Цю можливість подарував чоловік, який викупив відповідний лот на нашому сайті. «Мій чоловік час від часу займається благодійністю і бере участь в різних акціях, - розповідає дівчина. - Цього разу він вирішив поєднати приємне з корисним: допомогти дітям, а заодно подарувати мені нові емоції і новий досвід». Коли під час однієї з серій «Речдоку» на екрані з'явилася інформація про ексклюзивний лот, чоловік довго не роздумував.

Історія, частиною якої стала Наталія, відбувалася в грудні 1984 року в Донецьку. Місцеві сищики намагалися розгадати таємницю загибелі головного інженера будуправління Бориса Міханошина. Зловмисник отруїв чоловіка сильною отрутою, але коли і за яких обставин небезпечна речовина потрапила в організм убитого - ніхто пояснити не міг. Сищики намагалися відновити послідовність пересувань Бориса. Одним з місць, куди він навідувався у день смерті, було будівництво. Там-то і з'явилася героїня Наталії. «Спочатку я не планувала зніматися, думала, просто подивлюся на робочий процес, познайомлюсь з кимось із групи і акторів. Але мене запросили в кадр - помічницею начальника ділянки ремонтно-будівельного управління. Одяг видали відповідний - фуфайку і валянки, після чого відправили на будівництво», - з посмішкою згадує Наталя.

Для Наталії це був перший акторський досвід. До цього вона працювала тільки за кадром, другим режисером. З хвилюванням їй допомогла впоратися доброзичлива і весела команда «Речдоку», яка всіляко намагалася підбадьорити дівчину. «Часу репетирувати не було, тому слова вчила практично в кадрі, - каже Наталя. - Режисер допоміг мені заспокоїтися і налаштуватися на роботу, а також розповів, що мені потрібно робити». Наталі дуже сподобалося акторство, і вона зізналася, що не проти повторити цей досвід: «Для мене ця зйомка стала психологічним тренінгом: мені довелося подолати свою соромязливість, щоб увійти в кадр. Незважаючи на всі страхи, після зйомки мені навіть запропонували пройти кастинг в інший проект. Обов'язково подумаю про це!»

Отримати нові позитивні емоції і при цьому зробити велику і важливу справу - просто! Беріть участь в нашому благодійному онлайн-аукціоні. На нашому сайті можна знайти безліч ексклюзивних лотів від відомих спортсменів, артистів і телеведучих. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634