.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СТАВ ВЕДУЧИМ «СВІДКА» НА НТН

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СТАВ ВЕДУЧИМ «СВІДКА» НА НТН

18 березня 2020, 16:10

Мрієте заспівати разом з відомим артистом, потренуватися з чемпіоном або на день стати телеведучим? Здійснити мрію допомагає благодійний онлайн-аукціон «Інтер - дітям». 16-річний Марк Тікус з Харкова взяв участь у проекті і тимчасово став телеведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН.

Незважаючи на юний вік, Марк уже рік веде новини на харківському телебаченні. Каже, приїхав на канал НТН, щоб набратися досвіду: «Я давно хотів подивитися, як робляться новини на великих телеканалах, як працюють в кадрі ведучі».

Здійснити давню мрію Марку допомогла мама, викупивши на нашому сайті лот «Майстер-клас від телеведучого Павла Прядка». «Синові цікава журналістика, телебачення. Хотіла йому показати, як це працює зсередини», - розповідає Наталя Тікус.

Під час майстер-класу Павло Прядко розповів юному колезі, як проходять зйомки програми, показав ньюсрум, де цілодобово кипить робота над створенням «Свідка». А потім Марку зробили нову зачіску і професійний грим - і хлопець в новому образі відправився в студію. Коли його посадили за стіл телеведучого, Павло Прядко дав останні настанови, і включилися камери. Марк чудово впорався з роботою в кадрі. Після запису зізнався: «Таких сильних емоцій під час зйомок я ще жодного разу не відчував. Це був неймовірний досвід. Бажаю всім спробувати».

Приєднатися до благодійного аукціону «Інтер - дітям» може кожен. «На сайті deti.inter.ua є сотні унікальних лотів від зірок і телеведучих, - розповідає Павло Прядко. - Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Приєднуйтесь!»

Всі зібрані на благодійному аукціоні кошти підуть на купівлю сучасної системи MultiFiltrate для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «ОХМАТДИТу». Це обладнання ще називають штучною ниркою. Воно допомагає дітям з гострими отруєннями та інфекціями пережити найбільш критичний період, коли нирки не справляються з виведенням токсинів. Крім того, апарат дозволить робити гемодіаліз дітям з малою вагою, серцевою недостатністю і нестабільними показниками кров’яного тиску. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634