.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

СВІТЛАНА ТАРАБАРОВА ВИСТАВИЛА НА АУКЦІОН «ІНТЕР – ДІТЯМ» ОСОБЛИВУ КАРТИНУ

СВІТЛАНА ТАРАБАРОВА ВИСТАВИЛА НА АУКЦІОН «ІНТЕР – ДІТЯМ» ОСОБЛИВУ КАРТИНУ

2 липня 2020, 13:20

Співачка Світлана Тарабарова передала для нашого аукціону унікальний лот. Це - не просто картина. Ось що говорить сама співачка: «Це - картина з історією. Для мене дуже важливо, щоб вона своєю енергетикою і далі допомагала новим власникам. Цю картину намалювала художниця, яка сама на той момент потребувала допомоги. І замість того, щоб скаржитися на життя, вона сама заробляла собі на операцію, малюючи артистів і співаків. Ці картини вона виставляла на аукціон. Природно, я купила цю картину. Зараз я передаю її для аукціону «Інтер - дітям» і вірю, що той, хто викупить її, допоможе дітям. Ми допоможемо їм разом!»

Картина заряджена на любов, пообіцяла нам Світлана. І дивлячись на картину, в цьому навіть не сумніваєшся - настільки вона сонячна і яскрава, як і сама Світлана. Ми впевнені, що картина з такою історією стане особливим подарунком собі або комусь із близьких. Але ще важливіше - викупивши даний лот, ви допоможете дітям. Адже всі кошти, зібрані на аукціоні, ми направляємо на купівлю нового апарату для гемодіалізу в Центр дитячої токсикології «ОХМАТДИТ».

Давайте допоможемо дітям разом! Заходьте на сторінку лоту, робіть свою ставку і станьте власником яскравої картини!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634