.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» проходить унікальне стажування

21 січня 2019, 11:06

Днями ще одна учасниця благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям» Марина Лісова з Бучі зробила важливий крок до здійснення своєї мрії - стати фахівцем в області пластичної хірургії. Унікальний лот «Стажування в Valikhnovski Surgery Institute під керівництвом Ростислава Валіхновського» студентці 6 курсу Київського медичного університету подарувала на день народження мама. До лоту додаються унікальний лікарський досвід, нові знання та яскраві враження.

«Мама знала про мою давню мрію, тому викупила лот моментально, як тільки дізналася про нього з сюжету на телеканалі «Інтер», - розповідає Марина Лісова. - Безліч студентів мріяли б побувати на моєму місці. У медичних вузах України немає спеціалізації «Пластична хірургія». Потрібно пройти спецкурси. Це стажування для мене безцінне!»

Заслужений лікар України Ростислав Валіхновський - постійний учасник благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Напередодні Дня святого Миколая у студії соціального ток-шоу «Стосується кожного» Ростислав Любомирович запропонував унікальний лот - двотижневе стажування у своїй клініці у команді висококваліфікованих дипломованих фахівців з міжнародними сертифікатами, які пройшли наукову та клінічну практику у провідних медичних центрах світу.

«На стажування у клініці є великий попит, воно забезпечує оволодіння теоретичними і практичними навичками у галузі пластичної та реконструктивної хірургії, - пояснює Ростислав Валіхновський. - Студент присутній на операціях, бачить всі нюанси роботи хірурга, а через рік стає фахівцем у цій сфері. Ми готові передати талановитій молоді всі наші знання та напрацювання».

Отримавши запрошення, Марина відразу ж приїхала у Valikhnovski Surgery Institute, щоб особисто познайомитися з відомим українським пластичним і реконструктивних хірургом. І вже в перший день стала його асистентом під час операції!

«Ми провели завершальний етап риносептопластики - корекцію крила носа у пацієнтки, - коментує лікар. - Марина прекрасно асистує. Надалі будемо її вчити реконструктивної хірургії. За 14 днів вона отримає теоретичні та практичні знання, пов'язані з виправленням вроджених або придбаних недоліків в області голови, шиї, верхніх і нижніх кінцівок, молочних залоз і т.д. У клініці проводиться 5-6 операцій в день, на всіх буде асистувати Марина. Це надзвичайно цікавий і корисний досвід».

Перший день молодої студентки за операційним столом пролетів як одна мить. Учасниця благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям» отримала незабутні емоції і враження: «Все дуже сподобалося, я в передчутті того, що мене чекає у найближчі два тижні. Крім того, я рада, що моя мрія про пластичну хірургію об'єдналася з благодійністю. Мені приємно бути причетною до доброї справи - допомоги дітям».

Після двотижневої практики в Valikhnovski Surgery Institute Марина Лісова отримає спеціальний сертифікат про проходження стажування.

Можливість пройти стажування у провідному хірургічному закладі України є і у інших студентів-медиків, які мріють пов'язати своє майбутнє з пластичною хірургією: Ростислав Валіхновський запропонував для аукціону ще один такий же лот, його можна придбати на сайті deti.inter.ua. Як і інші ексклюзивні лоти від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Серед них - іменна футболка з автографом Олега Винника від Федерації боксу України; присутність на зйомках нового кліпу співачки Гайтани; тренування з олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопаєвою та рекордсменом Книги рекордів Гіннеса Микитою Власовим; боксерські рукавички з автографами Леннокса Льюїса, Евандера Холіфілда, Шона Портера, братів Кличко і Олександра Усика; м'яч з автографами футболістів ФК «Шахтар». Купивши один з лотів, ви не тільки придбаєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і візьмете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Як пройшов перший день стажування учасниці благодійного аукціону в Valikhnovski Surgery Institute, дивіться в сюжеті програми «Ранок з Інтером» - https://youtu.be/oMjPFBvd53o

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634