.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ХУДОЖНИК СЕМЕН КИСЕЛЬОВ ВИСТАВИВ НА АУКЦІОН «ІНТЕР - ДІТЯМ» ДВІ КАРТИНИ

ХУДОЖНИК СЕМЕН КИСЕЛЬОВ ВИСТАВИВ НА АУКЦІОН «ІНТЕР - ДІТЯМ» ДВІ КАРТИНИ

31 липня 2020, 16:51

Семен Кисельов - молодий український художник. Він заснував власну арт-студію, на базі якої створює свої картини. Семена надихають класичні і екстраординарні зразки культурного і творчого доробку людської цивілізації.

Головним джерелом натхнення художника при створенні лімітованої серії картин «Icons» стали видатні особистості свого часу. Такою особистістю, безумовно, є винахідник Нікола Тесла. Саме йому присвячена одна з картин, які Семен Кисельов передав для нашого аукціону.

Важко повірити, що друга картина - «Коронація в соборі Нотр-Дам» - була створена в наші дні, настільки вона нагадує полотна великих художників минулого. Очевидно, Семен Кисельов надихався самим духом Франції, адже створювалося це полотно в старовинному особняку XVII століття, в самому серці вишуканого паризького району Сен-Жермен-де-Пре.

Обидві картини виконані на полотні, мають Сертифікати автентичності.

Переходьте за посиланням, знайомтеся з лотами, і пам’ятайте: всі кошти, виручені на аукціоні, ми спрямовуємо на купівлю нового апарату для гемодіалізу в Центр дитячої токсикології «ОХМАТДИТ». Погодьтеся - немає нічого дорожчого за врятовані дитячі життя. Приєднуйтесь до нашого аукціону! Давайте творити добро разом!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634