.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Навіщо Козловському бубон і чи щасливий він в особистому житті? Співак поділився особистими секретами з програмою «Ранок c Інтером» і учасниками аукціону «Інтер - дітям»

30 листопада 2018, 14:08

Прем'єри нових пісень, феєричне шоу зі спецефектами і запальні танці! Великим сольним концертом у Києві Віталій Козловський відзначив 15-річчя творчої діяльності. А ще - особисто зустрівся з учасниками благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям», які викупили на сайті deti.inter.ua його лот «2 VIP-квитки на концерт з можливістю потрапити за лаштунки».

Благодійність вже стала доброю традицією для родини Терещенків із Харкова. Юлія та Олександр втретє беруть участь в аукціоні «Інтер - дітям». Цього року Олександр зіграв з «Легендами футболу», а потім разом з дружиною побував у студії програми «Ранок з Інтером», де для пари провели фотосесію. Познайомитися зі своїм кумиром, Віталієм Козловським, було давньою мрією подружжя.

«Вперше я взяв участь в аукціоні «Інтер - дітям» у травні цього року, коли вийшов на футбольне поле з Владом Ващуком, Андрієм Шевченком, Сергієм Ребровим, Андрієм Вороніним та іншими відомими футболістами. Пам'ятаю досі, які яскраві емоції та враження я тоді відчув, - розповідає Олександр Терещенко. - Я знав, що Юлі подобається творчість Віталія Козловського. Ми обидва - шанувальники співака ще з часів проекту «Шанс» на «Інтері». Коли побачив у програмі «Ранок з Інтером» інтерв'ю з артистом, де він запропонував такий лот, довго не роздумував. Рішення було прийнято миттєво: потрібно їхати!»

Юлія зізнається: для неї цей концерт став справжнім сюрпризом. Вона до останнього не знала, що чоловік готує їй такий унікальний подарунок: «Збирайся! Ми їдемо на концерт Віталія Козловського», - повідомив він мені за день до від'їзду. У підсумку - швидкі збори, і ми у столиці».

У Києві подружжя не просто побувало на виступі улюбленого виконавця. Юлія і Олександр отримали можливість особисто поспілкуватися зі співаком перед концертом. За лаштунками Віталій Козловський із задоволенням спілкувався з учасниками аукціону. А також відверто відповів на питання журналіста програми «Ранок з Інтером» Анастасії Пелешок і навіть поділився деякими секретами. Наприклад, розповів про особливості свого райдера: «У моїй гримерці обов'язково повинні бути фрукти, вода і ... бубон. Якщо у мене немає настрою, я беру бубон і граю на ньому».

Також Віталій розповів, що нове шоу він готував півроку, до програми увійшли улюблені хіти і кілька прем'єр. Серед них - пісня «Між нами все скінчено», яку співак присвятив колишній дівчині: «Цю пісню я записав рік тому, текст був дуже актуальний у моєму житті. Але тільки зараз, коли біль вщухнув, можу показати її глядачам».

А на питання, чи щасливий він зараз в особистому житті або його серце вільне, співак відповів: «Я прийшов до одного глобального висновку. Ніколи не можна розповідати, що відбувається у тебе в душі. Сьогодні я в гармонії з тим, що я роблю і як я це роблю. І в гармонії з людьми, які поруч зі мною. Нехай моє залишиться зі мною».

Концерт Козловського тривав дві години. На сцені артист виклався на всі сто: співав і танцював нарівні з балетом, а в перервах спілкувався з глядачами. Публіка була у захваті! Задоволені залишилися і учасники благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям» Юлія та Олександр Терещенко.

«На початку концерту Віталій пообіцяв мегаемоціі і дотримав своє слово. Ми підспівували абсолютно всі пісні. Наша найулюбленіша - це композиція «Будь сильніше». Ми щасливі, що наша мрія збулася і зустріч з популярним виконавцем відбулася. Це ще один спогад, який залишиться з нами назавжди», - впевнена Юлія Терещенко.

Благодійний аукціон «Інтер - дітям» триває. На сайті deti.inter.ua можна придбати інші лоти від Віталія Козловського - новий альбом або фотографію з його автографом. А також десятки унікальних сувенірів від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Серед них - японські статуетки від народної артистки України Ірини Білик; дизайнерський плащ Таїсії Повалій; скрипку від всесвітньо відомого музиканта Демієна Ескобара; книгу «Готуємо разом. Кухні народів світу» з іменним побажанням і автографом ведучих; коробочку «OK Box» з сюрпризами від групи Open Kids... Купуючи один з лотів, ви не тільки отримуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Як пройшов сольний концерт Віталія Козловського та його зустріч з учасниками аукціону, дивіться у сюжеті програми «Ранок з Інтером»https://www.youtube.com/watch?v=47srbZlVLIg

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634