.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасник аукціону «Інтер - дітям» поклав на лопатки чемпіона світу

11 березня 2019, 14:32

Цього харизматичного борця суперники поважають і побоюються, а вболівальники - мріють про зустріч із ним. Персональне тренування з чемпіоном світу з греко-римської боротьби та срібним призером Олімпійських ігор 2016 Жаном Беленюком - один з найпопулярніших лотів благодійного аукціону «Інтер - дітям». Олег Поліщук із Житомира викупив лот на сайті deti.inter.ua, щоб особисто познайомитися з чемпіоном і навчитися його коронним прийомам.

Тренування з іменитим спортсменом проходило на Олімпійській базі у Конча-Заспі. «Бачу, ти у хорошій формі, - привітно зустрів учасника аукціону Жан Беленюк. - Зараз будемо розігріватися». Олег старанно повторював всі елементи і намагався не відставати від Жана. Але розминка від чемпіона світу навіть фізично загартованому хлопцеві далася нелегко. Олег вже кілька років займається змішаними єдиноборствами, однак від розігріву за планом Беленюка у нього навіть подих перехопило. «Зазвичай у мене тренування не так інтенсивно проходять, - зізнається хлопець. - Крепатура буде у будь-якому випадку».

Найбільше Олега цікавила фірмова техніка кидків Жана Беленюка. І чемпіон не став лукавити - поділився досвідом і навичками. Він продемонстрував учаснику благодійного аукціону свої коронні прийоми, за допомогою яких не раз перемагав на борцівському килимі. Спочатку учневі нові елементи давалися важко. Але через деякий час, відчувши впевненість у власних силах, Олег зумів покласти Жана Беленюка на лопатки!

Далі – більше. Учасник аукціону «Інтер - дітям» вирішив показати чемпіону кілька прийомів зі змішаних єдиноборств. А Жан продемонстрував Олегу нестандартні вправи, які допоможуть йому максимально швидко підкачати необхідні групи м'язів. «Ми обмінялися досвідом. Олег показав мені деякі задушливі прийоми. А оскільки у греко-римській боротьбі не можна хапати за ноги, душити, робити больові прийоми, тож я продемонстрував нюанси своєї техніки», - пояснив Беленюк.

Олег Поліщук зізнається, що тренування з Жаном запам'ятається йому на все життя: «Дуже задоволений, що придбав цей лот. Потрібно поєднувати приємне з корисним. А участь у благодійному аукціоні - це одночасно і допомога хворим дітям, і можливість отримати досвід від чудового чинного спортсмена, від чемпіона з греко-римської боротьби».

Всі кошти, зібрані на благодійному аукціоні «Інтер - дітям», підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку. Будь-який бажаючий може приєднатися до команди людей, які допомагають дітям перемогти хворобу. На сайті онлайн-аукціону deti.inter.ua постійно з'являються нові унікальні лоти від зірок. Серед них - спортивні тренування з Лілією Подкопаєвою, Денисом Берінчиком та Микитою Власовим; боксерські рукавички з автографами Леннокса Льюїса, Евандера Холіфілда, Василя Ломаченка і Олександра Усика; екскурсія у творчу майстерню і подарунок від Надії Мейхер; сувенір від народної артистки України Ірини Білик; подарунки від В'ячеслава Бутусова & Nautilus Pompilius і багато іншого. Купуючи один з лотів, ви не тільки отримуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, а й допомагаєте дітям. Приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Як пройшло тренування учасника аукціону з Жаном Беленюком - у сюжеті програми «Ранок з Інтером»: https://www.youtube.com/watch?v=Rrph4wN4GSU

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634